Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nasa stranka prati sve mlade koji su glasali za nas i porucujemo im \"STRANKA VAS PRATI i imamo ozbiljne planove s vama samo vi glasajte\" RETARDI
Braco po kockama, placem kao dijete. Mozemo mi dok krademo igrace iz BiH, ali sta ce bit kad pocnu igrat za BiH? Jadna nam je majka, evo ovaj Alilovic ce zaigrat za BiH a nama valja igrat sa Sammirom. Suza suzu goni braco moja.
prc,moje
HEBO VAM ON MAMARU SVIMA, TA CHE ON KAD JE BOSNA IZGUBILA JEDNOG MESSIA, ARGENTINA BILA BRZA A PAPE GA ZVAO
harakiri idi odmah si harakiri si uradi,pa normalno da ce ga prisvajat sebi kad je njihov,pa rodjen je tamo i zivi i radi i skoluje se i sve,pa mati mu je hrvatica.i sto bi on sad morao za bosnu igrat koja marke nije ulozila u njega a nit je znala za njega donedavno.
Čitam i hrvatske portale, Hrvati ga prisvajaju kao da je njihov, ništa se nije promjenilo, tuđe slađe. Apelujem na nogometni savez BiH da ovog malog ne zaborave, jer bi mogao za Hrvatsku zaigrati. A što se komšija tiče oni su dno dna, više od pola igrača su iz Hercegovine, Bosne, a tu su sad i 2 igrača iz Brazila. Jadno...
STA SE PREPIRETE MALOG CE IONAKO SATRAT TRAMVAJ U ILICI NA 17 RODJENDAN
Ako ostane ovaj naslov, onda ce raja shvatit da ste jako nepismeni...uz ovaj naslov, poslije \"djeteta\", stavite zarez, jer se prema naslovu shvata da Alen Halilovic ima djete, i da se radi o njegovom djetetu, a ne istom!!
Jagodicu zovi ga u U-21 !!
Neka mali igra za koga hoce.Sta vas boli kuratz za koga ce on igrati? u ovom slucaju su se i hrvati i bosanci pokazali kao dvolicni i ja bih najradije da on igra za nekog treceg
ja bih se smio kladiti da ce ovaj mali na kraju postat prosjecan igrac
Za Bosnu sine, samo Bosna.
a hrvatska itekako ulaze u mlade igrace,pogotov dinamo koji je dao preko 60% igraca hrvatskoj repki
eto i za corluku i jelavica se nije znalo u bosni dok nisu postali neko.corluka je protjeran iz dervente te je kao klinac otisao u hrvatsku gdje je od malih nogu poce da trenira fudbal.isti slucaj sa jelavicem koji je isto svoje prve nogometne korake napravio u hrvatskoj.pa to su igraci koji ni nemaju bh drzavljanstva
volim ja bih vise nego ti,nego mi je pun k ovog licemjerstva,ja sam fino nabrojo nekoliko igraca koji ni ne znaju bosanski kako treba i koji su ponikli vani.a vi sad tu o nekoj kradji igraca govorite,ponavljam bosna nije napravila skoro ni jednog od pomenutih igraca,pusti ti se vi porijekla i te price.ja govorim o radu sa tim igracima vani.pa zasto je samo dzeko iz bosne uspio?mada su i njega otjerali te su ga cesi izbrusili kako treba.ocito se vani bolje radi sa nasima.
Ja nebi imao ni najmanji problem da Halilovic igra za Hrvatsku da igraci porijeklom iz BiH kao Jelavic, Corluka i drugi igraju za BiH. Jeste da imamo ne-Bosnjacke/Muslimanske igrace koji igraju za nasu reprezentaciju, ali samo zato jer su bili odbaceni od Hrvatske/Srbije reprezentacija. Nama samo odpadke ostavljaju. Eh dosta vise. Za ovog malog se treba borit sve sto mozemo da ga dobijemo.
hocel halilovic za bosnu il hr???????????