Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahaha, ali to nije sve: na kraju se pominje i rezultat 2-1 za inter. hebo majku sve lud i luđi
Pa sta ovo pisu ovi novinari??? jel 2-0 za inter,pa je za konacni rezultat od 3-1 milito dao go.Kakvi ovo retardi pisu?????
pa ni novinare vise nezanima talijanski nogomet zato i pisu nepovezano jer nema dosadnije lige na svijetu,ocajna je
# za novinara !!
3:1 Eto, Eto, Millito!!!
forza campione!!
\"U finalnoj utakmici je Leonardova ekipa pobijedila Palermo s 2-0, a junak pobjede je bio kamerunski nogometaš Samuel Eto\'o\" \"Kada već Eto\'o nije zabio hat-trick, u drugoj minuti nadoknade je Diego Milito pogotkom za 3-1 zapečatio sudbinu Palerma.\" \"Italijanski kup, finale: Inter - Palermo 2-1 (Eto\'o 26, 76 / Munoz 89) \" meni sad nista nije jasno :( koji je na kraju bio rezultat i jesam li dobio na kladionici :(:(:(:(
2:0? Niste stigli da odgledate kraj utakmice ili?