Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze traze zamjenu za veterana eta(30god),mijenja ga inace mladi pulen arshavin(isto 30god)...e haj sad ti vidi ko je tu lud..
Hahha, cuj 50, mozda za jednog.
Ovi sa Sa x su nepismeni,dje ce Eto biti veteran,omGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
nije tebi dobro druze ..... al oke neka i takvih .... za acmilan ja navijam ako te bas zanima .... izuzetno postujem juventus kao i romu i jos nekoliko talijanskih klubova .... mislim ovih velikih medu kojima svakako nije shinter .... hajd u zdravlje i nemoj se plaho sikirati oko gramatike bitno je da si ti razumjeo sta je pisac htio reci
evo jedan kratak komentar... @1990 S desi... desi se :) cak ne znam da li je to prava rijec :D... cuo sam za gdje si ili tako nesta.
vjerovatno sam dobio \"dislike\" od nekog navijaca \'dzubrentusa\'. ;). 99% od @1990 S. Inter otiso u helac... ccc. Sezona je jos duga... Moj komentar jest dug... ali nisam nasao gresku u svom komentaru... ovo je za one koji zele da znaju vise o Interu... - doduse ovo jest losa sezona za Inter osvojit ce samo jedan trofej :( (namjerno ne pisem afrikate zbog tastature...)
skrati to kad pises desi vidio da neko pise tako dug komentar .... inter je sav helac nema tu nista da valja .... i od tih prica nem nista
NI SLUCAJNO U ITALIJU!!!
Veteran Samuel Eto? Umjesto Millita Inter je vec kupio Pazzinia... Inter ako bude koga kupovao u napadu to ce biti Tevez iili Neymar, a ne bi me cudilo da Inter kupi Cavania... (doduse tesko, ali ne i nemoguce). A Inter ima vecih problema na sredini terena nego u napadu kolko pratim fudbal... Sneider je cesto povrijedjen, Stankovic isto a jos je i nabro godina, Cambiaso ima isto problema sa povredama, Mota i on... a igrace koje Inter ima na klupi nisu dovoljno dobri da zamijene postojece.
ne znam al ovo mi zvuci k\'o dobar vic....
može van persi, arshavina neka gdje jeste
Ma kakav printer, njihovo je odsviralo.
Nisu klosari da idu u Inter!!!
kazu polomice veceras case od kristala
kazu da ce dzeko u inter