Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda kaka dode u sarajevo
ac milan koga je prodao treba da znate da on vise nije za loptanja a vi se uvjerite na najboljima sevcenko kaka da nespominjem manje poznate a i vidite da ko valja u milanu igra do 42 costacurta tako inter moze vrlo lahko da ga dovede on nije vise igrac koji zadovoljava kriterije velikog kluba kakav inter sigurno nije i nece biti nikad
AMF
kaku za eta i maicona
ma isto da će kaka doć dole u inter... On je ROSSONERO, ne zaboravite...
Zahebavamo se, relax man, zaboli me lijevo mudo gdje će i šta će.
Samo zaboravljate jednu cinjenicu....Kaka nije kao Ibrahimovic!!! Mislim da nikada ne bi presao u Inter.....To sto je otisao u Real mislim da je bilo na nagovor kluba da ti se capilo 65 miliona a ne njegova volja!!!
pa st bi Juventus trebao onda...cigani jedni milanski... FORZA JUVE!!!
Ma neće BRUHONJU više niko.
kako ti si prdno u fenjer davnooo
e predji u inter i da te potpuno prekrizim ( i da znas da bih se pravo naljutio . . . )