Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Inter Zapresic te ne bi kupio jebo li te Amidza Pape koji te pokuso napravit igracem.... Cuj Inter iz Milana, aaaaaa MRRRSSSS
Povraca mi se vise od ovih Susica majke mi,gade mi se vise ove lazi. Inter da ga je zelio onda bi ga i doveo.Kraj price.
jesu se i potrosili,oba doveli na posudbu ,nisu potrosili ni 3 mil,koga vi ba lazete
Hahahahahaha !!! Ja pričeee hahahahahahahaha
ja mislio da ce se do 10.januara sve znati..
Bitno je da on ima usmeni dogovor. Inter može čekati do kraja prelazneg roka, neće Tino nikud. Nije pošteno ni prema momku da ga toliko lažete da zna igrati fudbal.
samo dizu cijenu nema nista od tog transfera
naravno da je manje govora...nakon sto su vidjeli da ga nema na youtube-u,ljudi nabavili snimke. mozda su cak kontaktirali Amidzu povodom toga pa im on poslao kastetu.
na kraju ce potpisati za neki merhabaspor.. sto ce biti proslavljeno kao senzacionalni transfer..