Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno nema ko da parira juvetu .....spaleti prosjecan trener prepuhan....Napoli uzeo titilu a nije ni sezona kako treba pocela.
Juventus je novi-stari prvak Serie A 💪🏻😄
Zna li neko sa koje je stranice preuzeta ova tabela? Hvala.
rezultati . com
moj drug mog'o dobit cvaju na kladari pu napoli pu
tuga brate
I et zbog cega ja nisam fizkiu ucio, da bi ovi konji 0-0 igrali
Ima juve teži raspored od napolija,presudice međusobni duel,napoli do titule
nego kad ce taj referendum na elidzi :D
Dobro Inter odigrao, Napoli napado al nije mogao ništa.
jest dobro inter odigrao...pratim serie a 20 godina...inter igra onoliko koliko i cega spaleti ima na raspolaganju...kad je koncetracija na nivou mogu smetati juveu i to je sve...jos se pure mora jest za evropu...laturo martinez je osiguran za ljeto...mozda ipak sastave solidan tim u buducnosti..
miki maus liga
INTER FC JE BOG ZA NAPOLI.
Eh patuljci iz smecarskog Napulja dosta vam je bilo prvog mjesta. Niste vi za toga. 😂😂 FINO ALLA FINE FORZA JUVE ⚫️⚪️⚫️🏁🏆🏆🏆