Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijaš za Barsu i još te boli što vas je Milanče nabo!
FORZZA INTER
Bubni.com vam omogućuje slanje anonimnih ili krivotvorenih SMS s prilagođenim brojem pošiljaoca. Možete napraviti podvala sa prijateljeljevog broja . Hvala na posjeti
Kada se sve uzme u obzir mozda i najrealnije mada gledajuci po prilikama Inter je u 1. pol. mogao primiti bar 2 komada da je Baloteli bio prisebniji i da na golu nije bila hobotnica u vidu Handanoviča....Inter je u nastavku preuzeo sredinu terena,imajuci u vidu umor igraca AC Milana i kaznio sve te promasaje....Sve u svemu x zadovoljna oba kluba....Samo jedna stvar mi nije jasna,kako ovi navijaci Intera imaju obraza da se javljaju,pa jeste li vi svjesni da je "Vas" klub Inter bjezao AC Milanu ako se ne varam cak 11 bodova,a sad vi istom AC Milanu gledate u ledja....Tako da realno govoreci,da sam na vasem mjestu ja bi se bojao da jos jednu sezonu svoju omiljenu ekipu necu gledati u najjelitnijem natjecanju,sto je apsurd veci,to bi bila druga godina zaredom.... ;)
Imate jedno mahanje s vrha !!! FORZA JUVE!
po bod i po
Bravo momci odigrali se utakmicu za Romu hahahha FORZAAAA ROMA
drug,ja ne navijam za barsu,čak i nju mrzim kao i ove tvoje škutore možda čak i više
HOĆE MILAN U LP AL U TUKI
Navijam za Juventus ali bih volio da ih je Inter dobio organski ne mogu ove cigane Milan
VOLIMTE MILAN
FORZA MILAN!!!!