Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bio vrhunac kojim bi zivot hraknuo Svinju Svena i amidzu mu. Sta su sve radili Zuki da bi Svinju uvalili i sad Zuka ode u Inter bez icije veze,bez Brazila,bez igdje ikoga.
sad ce pape pokrenut veze da Slinu proda u Inter ipak je Slino imao nastup na SP a Zuka momak koji je zasluzio poziv je ispastao radi Telece glave... Ima Boga Pape, sve se vrati...
vrijedi on vise od milion eura ponajbolji igrac trenutno u repki
Cuj spremni su izdvojiti blizu milion eura,pa nije Chievo Velika Obarska da proda igraca za tu mizeriju.
Samo da onaj Mančini ne počne opet jest govna sa našim igračima. Ono kao "Vidim u njemu potencijal, odličan je to igrač..." Sjedi na klupi i ne dobije šansu uopće. Bolje je Ervinu u Kijevu, nije ni Inter što je nekad bio :)