Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Conte je daleko bolji trener od alegrija. Stvorio je Juventus sa formacijom 3:5:2, igrao finale lige prvaka, uzeo par titula u Italiji. Nakon toga došao Alegri i od ekipe koja je igrala brzo, lijepo, efikasno stvorio sporu i tromu igru bez nekih ideja u napadu. Conte je realno preporodio inter za jednu sezonu. Ako dodje alegri opet će se sljedeće godine borit za Evropu i ništa vise.
Allegri je 2x bio u finalu lige sampiona dok Conte nije nijednom
Conte mi je skratio zivot za jedno 5 godina. Ne shvacam kako “vrhunski” trener kad ima prednost povuce cijelu ekipu i igra “park the bus” ima sve predispozicije da tare sve pred sobom ali neeee, bolje da gagliardini igra u srcu veze koji ne znam primiti loptu a jedan Eriksen grije klupu... ma bjezi bola, mrs iz svetinje! Forza Inter
Ko je gledao Tonalija sve mu je jasno a Inter nastavlja svoj put jačanja ekipe i kluba, pojačat ce kadar i mjesto trenera jer Allegri je jači trener od Kontea iako je i Antonio odličan.