Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošle sezone skoro iste pare dali za Kondogbiu. Bilo je i vrijeme da se Inter vrati gdje mu je mjesto. Sramotno je da klub u kojem su nekada igrali velikani poput Ronalda, Vierija, Recobe, Adriana, Ibrahimovića, Carlosa, Pirla i Seedorfa, Di Baggia, Djorkaefa itd. sada predstavlja Icardi.
Treba Manciniju dat otkaz i eto ga
@Adel Delic Ako misliš da Scudetto možeš uzeti sa Ansaldijem i Erkinom, možda si i u pravu. Pogledaj Juventus koga je sve doveo ovo ljeto - Alvesa, Pjanića, Pjacu, Benatiu a na pragu su i Higuaina.