Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio nekada jedan veliki klub... epohalno djelo u knjizevnosti: "Uspon i pad Massima Moratija. Kako sam od bega postao fukara. Evo i gaze sa guzice za euro vise"
Jos samo da se drzave pocnu medjusobno prodavati...
jebi te me, ako ovo nije ona Kim iz Serverne Koreje
onaj
Izdaleka mi se ucinio kao Jackie Chan ....
Iako nisu zabiljezeni dobri rezultati od Mourinhove ere.Moratti je ipak uspio da postavi jak temelj Thohiru.Mazzari radi odlican posao sa iskreno vrlo slabom ekipom,ali Thohirov novac i Morattijevo iskustvo sa rasipanjem novca ce stvoriti od Intera italijanski Bayern.Inter ce sigurno za par godina biti jedan od najjacih klubova u evropi.Iskreno tu im je i mjesto.
VISIT INDONESIA.
Dobro je. Sve su nam blizi i blizi.Mislim na investitore. Slijedeci su Zeljo,Sarajevo,Borac itd.
và a farti fottere!