Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze juce,pozdravlja krmka Dodu,e pa nabijem i tebe i njega supcino..od onoliko njih ti se njemu uvlacis u dupe..supak
Kontaš ono Bakira je trebao zgotiviti? Čovjek Srbin, Dodik predsjednik RS, normalno da normalnije ne može biti.
Kako li se toga sjetio,kakva inovacija u pm.Pa nasa Teleca glava je povela netjaka ili ti amidzica i jos ga stavila da igra na SP,nema veze sto mali ne zna i sto se pokazalo ono sto je svima bilo jasno - da mali igra samo zbog amidze,danas niko ne zna ni igra li jos negdje.
Novinaru novinaru ... de procitaj jos jednom sta si napisao .... s kim je Srbija u grupi!
Bravo Mladene, simpatična ideja mada ništa tamo nećete uraditi! Nema veze, bar ste otišli, na kraju se samo pobednici pamte!