Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam seljacina u gumenim opancima, i nisam sisao u grad... Al\' ovaj ne da ti je objasnio, nego svaka cast :D
nije ti bolje mogao objasniti covjek sta se odmah ljutis ;) pa ti i dalje pametuj i glupa pitanja postavljaj...
nekulturna seljacina u gumenim opancima i triglavkama, sishao u grad i nista nisi naucio..nego psovati, mrsh stoko nazad.
al ga je majstorski sebi petom zabio :)
Kad ti zegnem staru u evropi ili u takmicenjima koje organizuje uefa onda je eurogol a kada ti zegnem seku u takmicenjima koje organizuje fifa ili neki od ostalih kontinenata onda je ime juzno-americki gol i sl.
kakva je razlika izmedju euro-gola i recimo juzno-americkog gola? ako mozete mollim vas objasnite mi ovaj termin Eurogol!