Bod zaostatka za Realom
2

Iniesta: Stvari se mijenjaju i to u našu korist

Totalsport
Anders Iniesta (Foto: Arhiv/AFP)
Anders Iniesta (Foto: Arhiv/AFP)
Nogometaši Barcelone uspješno su obavili svoj posao u 33. kolu španske Primere. Na svom Camp Nou, bez gotovo ikakvih problema, pobijedili su Getafe 4-0.

Došla je tako Barcelona na samo bod zaostatka za vodećim Realom (79-78). Toliko blizu nisu bili jako dugo, makar Real tek mora odraditi utakmicu u ovom kolu. U srijedu će, Real, u gradskom derbiju, gostovati na Vicente Calderonu kod Atletica.

Trener Josep Guardiola je nedavno, vjerovatno "pilio naopako", te izjavio da je prvenstvo gotovo i da Barcelona nema šanse. No, njegov ponajbolji igrač Andres Iniesta se s njim ne slaže, pa je nakon pobjede protiv Getafea španski reprezentativac izjavio:

"Stvari se u Primeri mijenjaju. Istina, još uvijek zaostajemo, ali sve se smanjilo samo na jedan bod. Ako Real dobije bit će opet četiri, ali ta je razlika definitivno dohvatljiva", rekao je Iniesta i dodao:

"Jako je bitno što Real ipak dolazi kod nas do kraja prvenstva. Ta tri boda mogu dodatno sve promijeniti. Mislim da nam se otvorila šansa i kada je tako, treba je zgrabiti. Naš je posao konstantno osvajanje tri boda i mi to činimo. Suparnik iz Madrida može kiksati", još koji put.