Nogomet
0

Iniesta: Protiv Reala nećemo mijenjati napadačku strategiju

Totalsport
Andres Iniesta
Andres Iniesta
Andres Iniesta, vezni igrač Barcelone, odbacio je nagađanja kako bi njegova momčad u ''clasicu'' u gostima kod Real Madrida 10. prosinca mogla zaigrati opreznije no obično...

Takve sugestije pojavljuju se jer Barcelona trenutno ima tri boda manje od svog najvećeg rivala i utakmicu više, pa se špekulira da bi eventualnim porazom na stadionu Santiago Bernabeu aktualni prvak Španije već u ovoj fazi prvenstva ostao bez izgleda za obranu naslova.

"Protiv Real Madrida idemo na pobjedu, kao što to činimo u svakoj utakmici koju igramo. Ništa se neće promijeniti protiv Reala. Situacija je takva kakva je i moramo zaigrati na pobjedu. Ništa nećemo mijenjati u našem pristupu, predstojeća utakmica bit će, što se toga tiče, ista kao i sve prethodne", izjavio je Iniesta za klupsku televiziju.

Španski reprezentativac također je izrazio neslaganje s tezom kako je njegova momčad previše zaostala za kraljevskim klubom.

"Uopće se ne slažem s time da je prvenstvo već odlučeno. Imamo šanse pobijediti u Madridu, iako znamo da će nam biti jako teško", dodao je.