Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svirat ce se faul...ako fudbaler pridje drugom fudbaleru na manje od 1.5 metara...ako pridje ispod jednog metra...automatski crveni karton i u samoizolaciju...
Ma ograničiti plate fubalerima na max. 5 prosječnih plata u zemlji u kojoj igra, Znači Mesi bi Španiji mogao zaraditi cca 10 hiljada eura mjesečno ili ti 120 hiljada eura godišnje. A omogućiti omladini da se bavi sportom radi zdravlja i takmiči u sportskom duhu, a ne radi novca. Ulagati u zdravstvo, industriju, pravilno raspodjeliti dohodak. Ove lige nisu ništa drugo nego cirkuska predstava na fudbalskom terenu.
Ma nek pocnu vise lige pa kako god...
Kako si ukrao mjes......ah, da, ti nisi Gru!😂
Samo im uvaliti "kockastu" loptu i eto doživljaja!!!
Ova kriza je pokazala koliko je fudbal ne bitna stvar.Ko sada treba da bude uzor mladima"Jedan ljekar iz Milanske bolnice, koji se bori za zivote ili neki fudbaler iz serije A!?"Plate fudbalera su bezobrazno visoke i oni nikada ne zasluzuju taj novac.Umjesto njima, taj novac dati medicinskom osoblju,ljudima u trgovinama, rudarima i svim ne znanim herojima koji se brinu da sitetem funkcionise, da ne ostano be z vode,hrane, struje itd.Fudbal, ne bitna stvar.
Dajte im plate po 1500 2000 eura bit ce im dosta za nabijanje lopte
Svi ovisnici o kocki trenutno se rehabilitiraju, samo da opet ne pocnu kad se budu imali na sto kladiti
@NeSeSekirati gg.bet radi ko singerica i dalje
Sjedit cemo kuci, a publika ce biti virtuelna😂😂
Joj prosipanja a znas ti glavonjo a i mi svi da kladionice sve odredjuju pa tako djaba pricas
Hoces reci bice vise para za vas dzabaljebarose, vjerovatno ste vec nasli nacin da povratite dosad izgubljeno