Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzeno
Zasluženo ga je udario, smeće brazilsko.
respekt za Militaa što se nije bacao na zemlju, na šta je fudbal spao
crveni ko suza
Realno ako je Barella zaslužio crveni onda je i ovaj Brazilac. Drito ga u reklamu gurnuo sa namjerom da ga povrijedi, faul za suda.
Idiot.
Ciganska posla
Barella sine niko tebi nije kriv sto nisi ruckao pure da malo ojacas
Ovakve stvari trebaju da se kaznjavaju ovako. Bravo za sudiju. Koliko god da si u pravu nemas pravo ti uzimat pravdu u svoje ruke. P. S. Cestitke Modricu na 100-oj utakmici u LP.
Pogan brazilska gura igraca na reklame da ga povrijedi i onda glumi mangupa pljuc,sudija zvaljo odvratni fuj...bolji tim gubi veceras🔵⚫🔵⚫
Sto ne glumi tako mangupa Ibrahimovicu ili Ramosu
Modric,Perisic,Brozovic,Dzeko.Hrvatine i Srbin Jovic,samo malog Muje nigdje
Mujo ti je u ustima 24/7.Muje ti nabijaju komplekse,vlašino usrana
Pa ti si mali Mujo...babo ti Muharem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista cudno kod nigera
Nacisto
Trebalo vam 10 minuta da napisete volisni tekst
Pokusao udarit