Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI KRKAN U PM
Dat mu za ovo godinu robije. Teske tjelesne,sa predumisljajem.. Podlijezu pokusaju lisavanja zivota. Zatvot od 6 mjeseci do 3 godine.
Čovjeku psuje majku koja je nedavno preminula, koliko god da sam protiv nasilja vjerujem da na tako nešto ne bih mogao da se suzdržim te bih reagovao na isti način......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj seljakluka, mamicu ti Aldine tvoju seljacku pokvarenu, nemas opravdanja da covjeka na utakmici ovamo prebijes, nikakav razlog ne postoji. Ti bi meni 2 mjeseca robijo i 10 godina zabrana igranje fudbalon
I sta vi ostali dok ga oni cipelare, stojite i radite na zapisniku?
Doso si u Ze nekom psovat mater..Ljakse
A šta ste odmah opleli po Zenici,koji vam je ku..c Kao da kod nas u Sarajevu nema ovoga i drugim gradovima...Ima u Zenici dobre raje koju sam upoznao i šta mi je drago da se dosta promijenila u smislu da se dosta Zeničke omladine okreče vjeri...Svugdje ima dobre i lose raje,smirite malo strasti...Ovaj mu psovao majku,a umrla čovjeku majka očigledno je zbog toga i pretjerao...Nemojte sad iznositi milion nakih gluposti zbog neke tuce i nasladživati se sa tim...
Pa sta psuje majku seljacina jedna...
U Zenici nema policije divlji zapad sa serifom Kasumovicem koji je svo zlo navukao u Zenicu
Ne udara se covjek dok je na zemlji ali bas nikada...Prema tome Vi ste obicne seljacine,da mi je Vas sresti na par minuta...Valjda se zna da kakva je god tuca sta god bilo covjek se ne uadara dok je na zemlji jer je on vec nemocan a Vi ste superiorniji...Ruzno je to,momcine moje.
@sintisajzer bas tako, cak i fudbalski huligani imaju taj kodeks ponasanja, covjek na zemlji se ne dira
s tim da mu je opsovao mrtvu majku nije ga puno ni razbio, trebao ga je jos vise da ne moze na nogama izaci iz arene
@metalurg a vase psovanje Markala, sta bi mi sa vama trebali onda debilu
Uvijek mi je Djidic i djelovao kao debil i seljacina! Sad je izgleda i poluvehabija, neki vjernik! Uzas!
Ovaj TURNIR JE ORGANIZOVAO FUDO PRIMITIVAC KASUMOVIC
Seljačine
Koje Govedo.. Sta ti bolan moamk uradi pa da ga vas svojica ovako unakazite.. Stoke!!
Samo u Zenici....Koliko puta sam za dlaku izbjegao tucu na basketu samo sto sam rekao da je moja lopta ili trazio faul.... POgan narod i bolestan. Inace sam iz Zenice i pobjegao sam odatle prvom prilikom.
@ma eto Ono sto se ne mogu nacusiti kada repka igra oni psuji Sarajevo,Zelju itd...Kad su grlima i dalnovima nadjacani oni pjevaju o Celiku,mnogi nasi reprezentativci su imali neke sukobe sa nekim tim "navijacima" "simpatizerima" BIH,Ima jedan snimak na yt kada Dzeko dolazi,a Spahicu mu neda da se bije..Ne znam,po meni zaista cudan narod.
@ma eto Prijatelju iz Zenice sam, provodim ljeto na koševima nikada ni jednog incidenta. Priznajem ima krkana ali većina je normalne raje. Ako znaš s kime igrat neće ti to nikada biti. Nisi dobar ako radi pojedinica cijeli grad trpaš u jedan koš, a i poslije rata ti je mnogo "sašlo" u Zenicu tako da nema više toliko dobre raje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo su glasaci SDA Zenica