Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za upravu kluba što dovodi naše bordo momke, a kako čujem ima još pravo dobrih juniora u omladinskom pogonu FK SARAJEVO. Sretno.
Tako treba!
Mogul dzaba letiti turkish zrakompanijom!!
E ovo je ponovo potez za pohvalu. Još tri godine ugovori, a mali Salčin i Imamović su odlični. Samo ovako nastaviti i neka se svake sezone formira jedan-dva igrača tipa Mujakića, biće perfektna stvar. Korisna i za Klub, ligu, a i same igrače. Plus je i to što s ovakvim potezima i potpisima plijeniš pažnju i ostalih mladih igrača, koji će sve dati da se namaknu i dođu u Akademiju, jer im se odmah otvara put ka inostranstvu.
Jednog Mujakića, koji je trenutno najbolji stoper lige, trenutno prate dva italijanska kluba. Ako se pokaže protiv Atalante, ode on u Italiju bez problema. Takvi momci su potrebni, a Nihad je pravi momak u svakom smislu. Takvi će i uspjeti, a ne oni što se uzdignu tipa Nedima Hadžića.
Odlično