Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta misliš Mesi sta će biti sa vjeronaukom u skolama kod nas, znamo da ce biti dobra tekma
Messi lako je se qrchit protiv jadnog Manchestera, što ne dođete FK Sarajevu na Grbavicu pa da vidiš derneka :D
PADAVIČARU SIMULATORSKI ODVRATNI-NEMANJA KLIZEĆI U BUBREGE
Molim te sakrij sam svoj komentar:Dglu p je
sine poklopi se , koliko godina igras u primeri i Ronaldo u drugoj sezoni obori rekord i postane najbolji igrac primere , popiso te lik ko da te i nema zato se poklop :)
Zaobićemo te al da nam prvo p.o.p.u.š.i.š po k.u.r.a.c!
jesi ti mene vidio da stavljam like ili...? Nema potrebe da se ponašaš tako uvrijeđeno. Tvoj komentar je zapravo dobra stvar, pokazuje nam omjer ograničeno inteligentnih ljudi i onih koji umjesto zrna graška zapravo imaju mozak. A i ovo na kraju je dobro: \"dobro, glup sam, sad mezaobidjite, OK\"! Nema problema, evo ja te zaobilazim. ;)
pricajte vi sta hocete, ali united osvaja, a agentu je*em zenu i agenciju, jer ostavlja previse komentara. Na ulicu pa se koljite, nemojte me se ovde prepucavat, jer je tama ovaj mali lesi, pardon, messi, ma ima da mu vidic rebra slomi, a sta ce mu tek ferdinand uraditi,hohohohohhoho, ne smijem ni pomisliti, sar se mu skinut svaku, nani ce vas izbacat k\'o malu dijecu, a chicarito ce vam uvalit najmanje tri gola, jos ako udje schooles, bez nogu cete ostat
sreca pa si skontao
dobro, glup sam, sad mezaobidjite, OK
e moj Agent, da sam na tvom mjestu, zakop\'o bi se i prcvjet\'o da ne smetam normalnim ljudima.
@@Agent Za razliku od tebe, jesam pametan. A koliko je jadno što na svoje komentare jedini ti klikaš like....sam prosudi. Zaobiđi me drugi put, jel\' OK?
ma u sta ti gledash sine dragi. messi nikada ni jedan faul nije izsimulirao. treba tebi jedna dobra dioptrija sine!! auuu izjavu stoljeca si izvalio. poshipu ga ronaldu molim te!!
@Bosanac nemoj te vi zaboraviti ponijrti kave kreme, da vas ne deremo na suho
To je humoristično ko da je reko: što ne dođete interu u napoli. Kakva glupost! Još se glupan posle pravi pametan! Stvarno si humorističan!
@@Agent To znači da je post vidjelo 25 ljudi, ovih 24 su skontali da je zeza a onaj 1 (ti) je bio glup za medalju pa nije skontao ;)
Nije moguće da ta glupost koju si napisao ima 24 like-a. Čuj FK Sarajevu na Grbavicu. HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!