The Sun
0

Igrači Tottenhama se zabavljali Redknappu iza leđa

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Londonski tabloid The Sun donosi ekskluzivnu vijest o divljoj Božićnoj zabavi nogometaša Tottenham Spursa iza leđa menadžera Harryja Redknappa.

Inicijator cijele ideje navodno je bio kapiten Robbie Keane koji je prikupivši od svakog igrača donaciju od 2.000 funti prošlog utorka organizirao zabavu u noćnom klubu Cooper Face Jacks, koji se nalazi u sklopu Jackson Court hotela u Dublinu. Na zabavi je prisustvovalo 16 igrača Spursa, a The Sun navodi da mu nisu prisustvovali samo Wilson Palacios, Roman Pavljučenko, Gareth Bale i Giovani Dos Santos.

Zabava je održana samo četiri dana uoči iznenađujućeg domaćeg prvenstvenog poraza Spursa od slabašnog Wolverhamtona (1-0) uprkos prethodnoj izričitoj zabrani Harryja Redknappa da se ona održi.

  • Srijeda je bila njihov slobodan dan i Robbie (Keane) mi je rekao da idu u Irsku igrati golf. Nisam imao ništa protiv toga. Uostalom, dobro je poznato da ne odobravam Božićne zabave i uvijek sam jasno davao do znanja igračima da bi trebali piti samo umjereno. Međutim, što god da se dogodilo u Irskoj nije imali utjecaja na rezultat utakmice s Wolverhamtonom. Ekipa je trenirala briljantno u četvrtak i petak i drugi su razlozi zašto smo izgubili tu utakmicu. U srijedu smo pobjedom protiv Manchester Cityja 3-0 pokazali pravi karakter i talent koju tim posjeduje – rekao je Redknapp.