Nogomet
0

Nogometaši Tottenhama ponovo partijali

Totalsport
Prema pisanju News of the Worlda, nekolicina nogometaša Tottenhama je nepunih mjesec dana nakon razuzdane “Božićne zabave” u Dublinu bila ponovo u akciji.

Ovoga puta su u noćnom provodu završili Aaron Lennon, Jermain Defoe, Tom Huddlestone i Alan Hutton.

Dogodilo se to 28. decembra prošle godine, večer nakon premierligaške utakmice 20. kola u kojoj su Spursi na White Hart Laneu pobijedili West Ham 2-0.

Navodno je spomenuta četvorka izašla u noćni klub Maya u Sohou, gdje je na programu bio kostimirani party, a svi su  došli maskirani i to u animirane i strip junake. Tako je Lennon bio Captain America, Huddlestone lik iz Incrediblesa, Hutton Iron Man, a Defoe Hulk.

Imali su rezerviran stol u VIP predjelu, a na njihov su stol konstantno stizali šampanjci marke Cristal vrijedni 450 funti po boci, kao i Greg Goose votke “teške” 500 funti.

"Imali su najbolji stol u klubu i na njemu je stalno bila velika količina alkohola. Oko njihovog stola bilo je toliko djevojaka da je to bilo smiješno, bili su pod opsadom. Nekima to nije smetalo, ali neke je malo nervirala pozornost koju su privukli", rekao je anoniman svjedok za News of the World, koji je dodao da su igrači Spursa ostali u klubu sve do zatvaranja netom prije 3 sata ujutro.

Prošli noćni izlet igrače Spursa koštao je 2000 funti kazne, a čini se da će ovoga puta kazna menadžera Harryja Redknappa izostati.

"Imali su težak vikend, budući su igrali u subotu i ponedjeljak, pa mi ne predstavlja problem činjenica da su izašli u ponedjeljak navečer. Zato neću ništa poduzimati", rekao je Redknapp, čija je momčad u subotu uvjerljivo 4-0 pobjedom izborila 4. kolo FA Cupa protiv drugoligaša Peterborougha.