Pogledajte fotografije
230

Igrači Sarajeva odradili posljednji trening pred utakmicu s Torpedom, atmosfera nikad bolja

S. G.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Nogometaši Sarajeva odradili su i posljednji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Torpedo Kutaisija, a fotografije sa večerašnjeg treninga pogledajte u fotogaleriji koju je napravio reporter portala Klix.ba.
Igrači Bordo tima trenirali su na stadionu Ramaz Shengelia u Kutaisiju u jednoj dobroj i opuštenoj atmosferi.

To je potvrdio i trener Sarajeva Mirza Varešanović na današnjoj press konferenciji.

"Mogu slobodno reći da ne pamtim bolju atmosferu u klubu, a dugo sam u Sarajevu. Maksimalno spremni dočekujemo ovu utakmicu. Znamo manje više sve dobre i loše strane protivnika. Pogledali smo većinu njihovih utakmica, a fokus smo stavili od kada je došao novi trener iz Škotske. Što se tiče nas smo odradili smo jako kvalitetne pripremne utakmice u Sloveniji gdje smo odigrali četiri utakmice i upisali četiri pobjede. Puni samopouzdanja ulazimo u ovu utakmicu i nadam se da ćemo se što duže zadržati u Evropi", rekao je između ostalog šef struke Bordo ekipe.

Ukoliko Sarajevo u dvije utakmice bude bolje od Torpeda, u drugom pretkolu Lige konferencija snage će odmjeriti s Aktobeom iz Kazahstana.

Sutrašnji susret između Torpeda i Sarajeva starta od 19 sati po srednjeevropskom vremenu.

Direktan TV prijenos ćete moći pratiti na kanalu MY TV, a tekstualni na portalu Klix.ba. Pravdu će na ovom meču dijeliti izraelski sudija Snir Levi.