Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala , djeco moja ... pokazali smo im sinoc :)
GDJE JE I JOSE TU JE I POBJEDNICKOG MENTALITETA NA BACANJE
murinja za selektora BiH reprezentacije ;)
http://www.powerplaymanager.com/r603369 Vodite neki od BiH timova do titule prvaka!
Sto ga Mourinjo suknu Cruiffu, lik je legenda ali nekad fakat samo se.reee
Sad samo jos retard moze tvrditi da je Guardiola bolji od Mourinja.
eto vam mala utjeha p.i.c.k.i.ce kraljevske,vadite se na tu historiju jos 100 godina nece vam to donjeti trofeje,sramota ste od kluba pa imate jednog svog igraca i 20 koji su ponikli iz tudjih skola.....potrosite 200 miliona da osvojite kup kralja i onda jos pricate da ste najjaci pu dj.u.b.rad mala
eh da mnam je jedan ovakav mesar i ubica fudbala na čelu reprezentacije
LIK JE KRALJ , TATAMATA ZA FUDBAL
to je sve što osvajate ove godine levati
SPECIAL NONE LJUDI NEBUDITE SMIJESNI, PA COVJEK JE UBICA FUDBALA, KAO I NJEGOVI PODANICI MESARI. MESARSKA IGRA I NIJE NEOCEKIVANA, JER KOMPLEX JE OPASNA STVAR OVE SEZONE 6:2 ZA BARCU ... ???
Zasto niste juce objavili vijest da je Bosna porazena u Banjaluci od Borca sa 25 poena razlike? A Rahimic i drustvo se bas prije neki dan dogovorili da nema vise poraza od 20 poena razlike...A Bakiru Tiri poruka da ne brise komentare koji mu ne odgovaraju iskljucivo iz privatnih razloga:::Izvinjavam se sto sam komentar ostavio ispod clanka koji se odnosi na fudbal
murinjo pravi ratnike na terenu! što se mene tiče volim više gledati bespoštednu borbenost i fanatizam od barseloninog peljanja lopte i 1000 pasova na jednoj utakmici!
Znamo svi ko su Barselonini navijaci u BiH - djeca koja fudbal upoznaju preko plejstejsna i koja ne znaju istoriju...Ne volim ni Real,ali mi je drago sto su ove kilibardice spustili na zemlju malo...Murinjo vam se moze svidjati ili ne,ali covjek postize uspjehe,a vi pricajte i dalje kako ste bili bolji i leprsaviji na terenu...Nadam se da ce ih i u polufinalu lige sampiona poraziti,pa da Ronaldo u finalu dodje na lekciju kod Ser Alex Fergusona i GLORY MUTDa::::
gjhgbj
dr fudbala
Haj sto ovaj Ronaldo g.u.z.i najbolje trebe, lafcina je- http://www.sarajevo-x.com/showtime/ljepotice/clanak/110420147# Al` sto g.u.z.i ( nazovi ) najbolje timove pa i za to ima osnovicu \" igracina je \" !! ;) Made in Manchester United !! GGMU !