Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zizu!
pa kad pogledam one penale sinoc za barcelonu , real je babo
Pokvariše mu abdest, majke mi.
prvaci poslije 5 GODINA nisu mogli osvojiti prvenstvo prije , skontali jedini izlaz je doping , ni to im nije pomagalo , kupise sudije i napokon osvojise primeru ,, hmm...
Koji je to igrač reala bio pozitivan na doping?
haha ko o cemu kurva o postenju...pa sviraju penale farsi gore nego zrinjskom... ajde mozete se ugledat na siroki..slavit cete kup drzave koju ne priznajete... logika puta nula bodova :)
Ne znam ko se sjeca jos utakmice na SP 1998 i to Francuska-Saudijska Arabija, kad je Zizou dobio crveni jer je namjerno protivniku nogom stao na butine, i tad nekako sam kontao koji je ovo peder, al poslije kad vidis koji je to GOSPODIN bio na terenu, za mene najjaci vezni igrac svih vremena koji je bio glavom jak, i jos desnom i lijevom nogom, a o njegovoj tehnici i pasevima da ne pricamo, i takodje nije dao na sebe i imao je uvijek srce na pravom mjestu. EL MAESTRO ZINEDINE ZIDANE :))
tata
On kad se zagradi ,nema tog igraca koji ce mu loptu uzeti . Strasan igrac ,jedan od najboljih u zadnjih 30 godina.
kapa do poda Zijo ..
Srrasno lazni musliman
pa izjasnio se kao " non-practicing" musliman
Luckyyylukeeeee1 javi se smrdo katalonski