Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da ima posebna prava kad je prevaga u ekipi i daje golove. Dibala je odigrao cijelu utakmicu šta on ima pričati, kad počne davat golove neka onda ispostavlja zahtjeve to tada neka se ušutari
"the sun". sve jasno
Sta ce kritikovst lopte ne znaju dodat kamo li sutnuti..... A i pirlo nije nikakva sreca.. Upustaju se u djecije igre a zele ozbiljan nogomet igrati ccc
@Adolf H. , Juventus je bez Ronalda redovno osvajao ligu i kup, a cak su nekoliko puta igrali i finala LŠ. Sa Ronaldom sada osvajaju samo ligu, a u LŠ ispadaju u osminamafinala i cetvrtfinalu od Liona, Ajaksa. Juventus je zbog Ronalda unistio svoju timsku igru koja ih je godinama krasila. Sada svi moraju da igraju za njega pa sada ne mogu da se sastave kada njega nema.
@Adolf H. , Tuga šta napraviše od onakvog kluba. Fanovi Ronalda krive odbranu, a ta odbrana je primila najmanje golova u ligi i ove sezone. Zato Bayern nikada neće dovesti Ronalda jer bi čitav koncept igre morali promjeniti zbog njega i njegovog egoizma da on uvek mora biti u centru pažnje.
Ove godine deseta titula uzastopna!!!
@ZIO84 hoce kad krene podmazivanje sudija