Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ono PIPLICA DER TITAN kakav KRALJ
Ako se ne varam atmosfera pred Francusku nije nikad bila bolja pa smo se jedva sastali s loptom..ja mislim ako izgubimo da je Begovic kriv!!!
znam sta ljude muci, ... edin dzeko. zao mi je zbog njega, al nikad ne forsiram igrace koji u svojim klubovima neigraju ili sluze samo ko vodonose.. nije sve tako crno, mislim da ce on mozda proraditi do 2018. dotle bi mu savjetovo neki bosanski klub u kojem bi mozda i zaigro.
najdraze mi je u pakas. navlite momci, kvalifikacie su blizu.
\"Eno ti se Hasagic mahmuran zabio mercedesom ispred televizije yebo te on a ti njega Susicu majmune .... \" stvarno? kakav hikmet j*o ga gencjerbirgili i cijeli stadion u kom god klubu da igro...
ako ovu izgube gotovo je,mogu komotno i suspendovani bit nerijeseno u najmanjem slucaju,ako bude pobjeda i suspenzija bice to nasa sudbina onda fudbalska ,umjesto da stavljaju covjeka svake tri do cetri godine iz raznih entiteta oni...nemam ni ja pojma sta je u pitanju,treba to istjerat motikama izgleda ,glasal se tu ikad ? sta se fakin desava? i susicu zovi begovica ljeb ti j**m ,tako ti kugli zavdovicanskih ,nemoj bit djizlim i tokmak!
ako vas pobijede rumunski gurbeti,vratite se u hrasnicu i zapalite onako grupno.
DZABE TRENIRATE KADA CETE ZIJANITI !!!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Eno ti se Hasagic mahmuran zabio mercedesom ispred televizije yebo te on a ti njega Susicu majmune ....
sta je ovo? kad otvorim sarajevo-x.com sve mi se uveca, cijela stranica mi zumirana......uf ne mogu ni da gledam ko covjek
Ma hebo to vise kod nas vazda vlada odlicna atmosfera,a nigde rezultata. Hocu rezultate, pobjede, kontinuitet, jer ovi igraci su reprezentaciju dobro izmuzli a nista nisu dali za uzvrat!
Jest mi ovaj Spahic postao odvratan od kad sam citao text da se ku.rci svima i da se on za sve pita a uvjek sme.tljar nesto gleda i zagleda ufurao se da je zvijezda neka ...
mala ispravka...nije bio hotel bristol, nego evropa. ni ja jos nisam doso sebi :D :D :D ... al od njih svih pjanic je najveci dingospo! on je pravi profesionalac.
bio bih i ja raspolozen da mi selma bajrami dize moral
Meni je najbolja slika drvosjece iz Zavidovica ( KV SJEKAC U KRIVAJI )
odlicne slike :D al rahimic je meni poseban da nije fudbaler pomislio bih nema 20 km u dzepu :D (