Očekuju susret sa Spartom
0
Igrači FK Sarajevo stigli u Prag
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jesu se nacalili :-)))) posjedali...haha dobri su!! SRETNO MOMCI!!!
HRABRE I SRECA PRATI . SRETNO SARAJEVO !!
KUKU LELE LELE KUKU SIPTARI VAM VODE GRUPU!
hajde pobjedite da budem malo sretan,, po cijeli dan neke brige ...fino bih pravio neke proracune kako dalje
OVO SE ZOVE TURIZAM
TORPEDO PRNUO U SISU
samo da se nadovezem za ove majice, roba nije iz Turske nego je iz Indonezije, piatajte Hamu sa otoke eto
ajd ba kad je Tica uhvatio poparu i zavezow ga za ulicnu rasvjetu svi ste tad sutili! Lijepi strah.
Mamaru im j e b e m glavatu, aj što ne znaju igrat, al što su ružni do p i č k e m a t e r i ne! Je b e m v a m k o m pl e t familiju pitarsku!
NAPRIJED Sarajevo, navijac sam Zelje ali u pitanju je nesto sasvim drugo. Klub Sarajevo je klub iz BiH i svim srcem zelim da se progua u Europu!! Tako bi svi trebali razmisljati bez obzira ciji navijaci bili!!! Sretno!!! :))
koliko kostaju virsle u Pragu?
vi ne bi bili giganti ni da igrate sa drugoligasima, nemate para ni za virsle
@A da me vidi... Idi tamo pij te jegere siptarski alko-pekaru, pusti GIGANTE na miru! PS. ZAVIDNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!
Ovaj nesto spominje svinjski klub iz mostara. vi bolan niste nikome rivali, toliko ste nevazni da na vas ne mislimo nikad.
Ko prica o velikim glavam. Pa Osimova glava je veca od 6 prosjecnih glava. Ovaj prica o praznom stolu i o nekim racunima od 4 marke. Kakav retard moras biti da smislis tako nesto. U inat svima idemo u grupe.
SRETNO
sretno komsinicama u Pragu. majce su lose naruzit ce ih Emerik Gudelj,hahahahahahahah