Vjeruju komšijama
193

Igrači Borca o pobjedniku Eura: Kolumbija, Srbija i Francuska se izdvajaju među odgovorima

D. P.
Neki od zanimljivijih odgovora (Foto: Screenshot)
Neki od zanimljivijih odgovora (Foto: Screenshot)
Euforija Evropskog prvenstva zahvatila je i nogometaše banjalučkog Borca koji su na današnjem treningu prognozirali pobjednike.

Evropsko prvenstvo u Njemačkoj počinje večeras utakmicom domaćeg tima protiv Škotske, a nakon toga slijedi još 29 dana nezaboravnog nogometnog ludila nakon kojih ćemo saznati ko je novi prvak Evrope.

Igrači Borca su počeli s pripremama za novu sezonu, koju će otvoriti u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a na današnjem treningu prognozirali su ko će osvojiti Evropsko prvenstvo.

Trojica nogometaša Borca smatra da će titulu prvaka Evrope osvojiti Srbija, dok isto toliko smatra da će Francuska odnijeti najvažniji trofej evropskog nogometa.

Dva odgovora idu u korist Portugala, a po jedan Španije i Njemačke.

No, posljednji odgovor izdvojio se među ostalima. Defanzivac iz Kolumbije Sebastian Herrera prognozirao je da će njegova domovina osvojiti Evropsko prvenstvo i tako je nasmijao sve fanove.

Da li je bio ozbiljan smatrajući da će njegova Kolumbija osvojiti Copa Americu koja će se igrati uporedo, ili se samo našalio za Evropsko prvenstvo, nije poznato.