Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce i na nasim terenima i susretima jednog dana biti medjusobnog postovanja i podrske...
hoce to ko vrijedja Islam
Spanski ciganin koji vrijedja Islam nista bolje i nezasluzuje ... Ali mozda ga ovo i opameti malo, brz oporavak mu zelim u nozi a bogami i u glavi! Nedaj svoje a tudje nediraj!
SVAKA CAST NAVIJACIMA BARCE !!
Dzaba se nadate, nece Barcelona propasti bez nijih.
isto ko da ima sidu ili tumor i ne moze se izlijecit...joj kakve se sve gluposti objavljuju koga ba briga ko koga podrzava...
Fuj. Nakon onog što si rekao Ozilu, nema teorije da kažem išta dobro. FUJ
Pa nije u saobračajnom udesu stradao svašta
girl 17.12.2011. u 16:23 nadam se da ce i na nasim terenima i susretima jednog dana biti medjusobnog postovanja i podrske... citaj komentari i uvjeri se da ti je pusta nada!!!
mrznja je bolest.. hajde lijeci se ;)
Jos jedna sjajna glumacka predstava kluba koji nije najbolji, ali UEFA kaze da mora prvi biti
naravno uredu je da barca da podršku a da je neko drugi nešto sumnjam da bi im dali!
SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA SAFET SUSIC - PREVARANT I IZDAJICA
Igrači Barcelone će na teren u majicama podrške Davidu Villi... W T F kakva je ovo rečenica,ko je sklopi ovako....
Sta reci? Koju posluku porat?
crkni smr.aduuuuuuuuuu