Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo brkane moj omiljeni krkane! Da hoce i tebe kazniti da kopas nakon svakog posta, prokopao bi taman do Sjeverne Koreje.
vakav nama vodja treba
Ovako ce i dodik poceti kaznjavati u RS-u, sta poceti, vec je poceo...
Kakve ima veze pa oni su iz rudnika dosli na svjetsko prvenstvo
Ja guzim svoju mamu svaki dan
Ako se to desi onda treba FIFA da tuzi Kim II i da im ne dozvoli NIKAD vise nikakvo taknmicenje, dok ne dodju pameti.
portugalci, sta uradiste, otjeraste ljude u PM
Joj ne mogu da vjerujem, tako su mi svojom borbenošću igrači S. Koreje prirasli srcu..i navijao sam za njih i protiv Brazila i protiv Portugala..al protiv portugala su izgubili sigurno zbog toga što ih je bilo strah ishoda utakmice..jer u prvom poluvremenu je bilo 1:0 za Portugal..a utakmica se završila rezultatom 7:0..To vam sve govori!!
Ne brinite nista SARAJEVO SAMPION sljedece sezone
to se zove motivacija!
VoA-x.com
Da je tako kod nas onda bi svi igraci iz Republike Srpske imali velike stanove a ovi u Pederaciji ne bi ni imali igrace svi bi bili u rudniku (Kreka) hi hi hi
morace slusati sve Dodikove predizborne govore, poslije toga bice prvaci svjeta ako prezive
Sta bi onda trebalo cekati igrace Torpeda?
ha-ha, ova ti bi dobra moke