Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto portugalaca nece biti na tom takmicenju...
Besplatno kupanje buhahaha
Vidim da svi slabo poznajete novu tehniku.To je sistem za rashladjivanje,a ne za \"navodnjavanje\" ili \"zalijevanje\".Zna se to je predvidjeno u ljeto kad su temperature preko 30°C.
Sine moj,cuj huka sa stribina da se najezis!!!
desava se hehe nije prvi put, a stadion je extra majke mi...akustika fenomenalna,jos poluprazan a grmi...e da je nama ovakav jedan stadion :( !!!!
E ovde mi igramo akobogda
de ne rise svega ti
Neka se ovaj sistem aktivira i na Euru 2012 samo da Bih bude tamo
Jako bitno hoće li biti prekida od 5 min ili što je slab travnjak u Zenici a kad Nasri 3 metra od kaznenog dobije penal toga će i dalje biti jer ide na ruku \"velikim\" a nedopustivi problemi će ostati travnjaci i slične stvari
taman.. umjesto da se tusiraju poslije utakmice, dobro im je ovo doslo da ne gube vrijeme
Lech je napravio katastrofalnu gresku sto je raskinuo ugovor s Handzicem,levati da su samo znali mogli su klepiti 10 miliona a ovako 0 !
Sistem za navodnjavanje?? Genijalci ste da znate....postoji rijec za zalijevanje :)