Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je u clanku naglaseno da je tamnoput...igrac kao i svaki drugi, klix rasisticki portal
@barut slažem se.
@barut Nije naglaseno da je tamnoput vec spomenuto.Pored toga cinjenica je da je tamnoput, ne znam zasto to gledas kao uvredu?Niti je recenica imala za cilj nekoga uvrijediti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tamnoputi da je pamaten sad bi vam lagano mogo uzet 10milj al lagano
Napuni do vrha...
Dupovcu noga iz kluba
E sto nmg lavordzija usljivih, jedva cekam da vas zguzimo na Grbavici, da vam nije sudija bili bi 5ti lagano, serem vam se na posteno igranje..
@Lamonya jeban si ti cim si toliko ogorcen i pun mrznje ...
Ovi što odmah nacioanlistički vrijeđaju ako se u Banja Luki ili Mostaru začuje išta dok svira protektoratska himna nešta se ućutali na najgore oblike rasizma kakav kulturna Europa ne tolerira. Kad se to radi od strane Sarajeva onda ništa? Gdje su ti ljevičari, gdje su oni "građani" da se zgražaju? Ovo je prava slika stanja :)
S razlogom ga je davio, kad je jezik dug valja se suočit sa posljedicama, žao mi samo što ga nije nabio bokserom, hebeni rasista.
Mogao je crveni dobiti i zbog ostrog starta, realno govoreci.
Neces ti jos dugo tuzlanskog hljeba jesti
Ovaj dok ga drzi za vrat Dupovac na nogama, kad se odvojio od njega ovaj kao upao .Hahahaha koja naiva, ne mogu vjerovati...
Uhapsiše Salema Prolića ali on očigledno i dalje pomaže svoje Njanjajevo. Sve dok im se opet ne zatalanta u glavi LOL
Ovo veze nema s davljenjem. Badji je napravio ostar start i mozda i jest za crveni karton, ali ovaj Dupovac mu se zaletio s ledja kao Rambo, Kad mu je Badji stavio ruke na ramena, Dupovac pade kao beba. Ovdje Dupeglavac zasluzuje makar zuti karton ako ne i crveni.
Vidi divljaka, vidi životinje.
zato sto nismo civilizovani, kad odu u Njemacku prvi put vidi crnca, bleji u njih ko u tele
Amer ga vrijeđao na rasnoj osnovi. Govno je to rasističko.
nije ga stigo ni daviti a ovaj pada kao pokosen...supacka posla..
@bosnoljub Bas kontra, kad ge je pustio tek onda je pao.
tako je kad se kupi diploma ,čemu je relevantno boja koze u ovome članku ?