Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kapa do poda majstore
Izgleda da ovo ipak nije istina. Covjek objavio na instagramu da mu je otac umro prije nekoliko godina, i da je zaplakao zbog emocija vezane za himnu i SP. Klix naravno ce ispravit gresku.
Nepismeni klixeri, ponovo u akciji, covjeku ubise oca drugi put. http://www.theguardian.com/football/2014/jun/19/serey-die-national-anthem-father-ivory-coast A sombre Die said the emotion of the occasion had got to him. “I was going to play for my country,” he said when asked about the tears. “But it’s true that I thought about my father, who died in 2004,” he added.
Respekt. I onda pogledaj one gnjide iz Kameruna i kako se oni ponasaju u dresu svoje zemlje. Glavu gore momcino, stari bi ti bio ponosan!
Kako mi je ga zao. :( Bilo bi fino da Obale Slonovace dodju do osimnu finala. Sve najbolje im zelim protiv Anti-Fudbalske reprezentacije Grcke.
Igrac Slonova? Ozbiljno?
DEZINFORMACIJA Klix da ne provjeri informaciju pa stvarno... Covjek je izjavio da mu je otac preminuo 2004-te i da je plakao smao od uzbudjenja sto je na svjetskom i da nije vjerovao da se to njemu desava...
tacno, on sam je izjavio da ova vjest nije istina.
kakav je to covjek igra a otac mu preminuo dva sata prije..fuj....
pa ja mislim da je ovaj igrac znao da bi njegov otac bio ponosan na njega da igra tu utakmicu (iako zvuci kao neko americko sranje iz tinejdzerskih filmova ali tako vam je)
upravo tako:zvuci kao neko filmsko sranje..pitam se :ko je sposoban igrati i misliti na igru a otac mu umro??mozes li sebe zamisliti u toj ne daj Boze situaciji?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast momčino. Respect veliki. Saznati da ti je otac preminuo 2 sata prije utakmice, i odigrati tu istu utakmicu na visikom nivou, nije to mala stvar.
Decko je strasan.. Nezamisliva situacija... A molim ove pametnjakovice sto svakim danom sve vise kritiziraju BHT da mi objasne kako su mogli znati da mu je otac preminuo? PS. pratio sam utakmicu na ZDF-u oni do kraja nisu znali o cemu je rijec a mozda ni sad ne znaju..
eno ibrahimovića u gledalištu utakmice urugvaja sa engl. nadam se da mu odgovara rezultat :)
GLAVU GORE HRABRI I IZDRZI!!!
bas tuzno :(
nek je Bog uz tebe i tvog oca. -------------------- i onaj glupi esu e koto nije imao poštovanja za ovo suigrača, nego pravi sran*a na terenu i izaziva tuču, primitivna budala, zato ga blesava i jesu otjerali iz totenhema.
ekoto je kamerunac a ovaj je iz obale bjelokosti budalo
Vidio sam da place, komentator na BHTV-u je rekao takodjer da je od radosti pa mogao je se barem informisati prije tekme
Pa nije se znalo do maloprije.
Kako tužno.... Žao mi je....Moje saučešće
Svaka ti cast.kapa dole.
Sjedinjene Američke Države su spremne da pošalju do 300 vojnih savjetnika u Irak radi "obučavanja, pomaganja i podržavanja" iračkih snaga u borbama sa sunitskim pobunjenicima, izjavio je u četvrtak američki predsjednik Barack Obama i izrazio spremnost i za ciljane udare ako bude potrebno P.S. raja samo se treba okrenuti vjeri i sportu,ovaj covjek sto place vas tjera na razmisljanje.
Respect