Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa realno i jeste najbolja. Englezi izvikani vise, nije kvalitet lige visina tv.prenosa ili potrosen novac na transfere, klubovi im uspjeh nisu zabiljezili otkad je Chalsea osvojio LP, na penale sa Bayernom. Domet im je 1/4 finale.
Imas kriterije po kojima se to mjeri, kvote, osvajanje bodova u europskim takmicenjima. Vise gledam englesku, tj.volim gledati kako klub koji je tek usao u ligu, uzima bodove "velikanima", sto ne cini kvalitet lige, nego sramotu velikih klubova. Sad treba Granada uzimati bodove Barci, Realu, Atletko Madridu, Sevilji, pa da kazemo da je spanska liga najjaca?
ja Šta ,Šta zijevaš pogledaj evropska liga a i liga prvaka Sevilja Viljareal Valencija rasturiće engleske prvake nemogu se sastati s loptom protiv Španskih klubova