Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI JE ONAJ bEGOVIC LEVAT MENI ISPO , JEST UZO PARE , AL JE IMO KVALITET DA UZME PARE I BRANI .
Pa Nueru fali još 400 utakmica da bi se mogao porediti sa Buffonom ,Casillsom , Khanom , V.Sarom....
Porediti njega sa Buffonom,jednim Oliver Kahn-om,Schmeichel-om,i ostalima pa onda reci kako je on najbolji od svih,baca me na pod od smijeha.Nije sto ne volim Bayern,al on po meni nije niko i nista...i Kahn je igro za Bayern al je bio Tito od golmana
Buffon najveci ikad !!!!
on i de gea trenutno najbolji.
cuj rui patricio
Ili Claudio Bravo...
Dobar je Nojer ali realno ispred sebe ima vrhunsku odbranu i u Njemačkoj i u Bajernu.
Upravu si. Buffon, Casillas, Khan, Saar... Svi su oni svijetske klase, ali Neuer je, po mom misljenju, najbolji zato sto on bez ikakvog straha izleti i do sredine terena da spasi gol. Nekad zna biti kaznjen (rijetko) kao protiv intera sa Schalkeom, ali bez njega Njemacka nebi osvojila SP u Brazilu. Njemacka nebi prosla ni Alzir da njega nije bilo.
@patos Koja je razlika? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)