Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji od najbolnjih...legenda
Ja ne znam jeste li toliko glupi ili sta? Pa ta barcelona cuva svaku utakmicu loptu od 70-80%. Koji to protivnik ima priliku da opuca po golu i da testira Valdesa? U utakmici s barcelonom 3 suta su maximum gostujuce ekipe. I to je pitanje hoce li po golu, ili oko gola lopte ici. Casillas od 18. godine je izlozen \"masakriranju\", prvenstveno jer nikad nije imao odbranu da valja, vise su mu Helguera i Hierro dali golova nego pojedini napadaci. Frajer je bukvalno bez odbrane igrao. Da nije bilo tako od mladih dana sigurno bi bio na ovoj listi 6-7 golman po kvalitetu. Shvatite da ga i dan danas ubise na utakmicama. Evo pogledajte ovo sto pricam: http://www.youtube.com/watch?v=ZmAWZ5HkZp8 Video od prije 3 sedmice, takva mu je cijela sezona.
Nojer je trenutno najbolji golman ..ali postovanje za Ikera.
buffon je najbolji samo juve nije konkurentan pa ga ne nagrađuju a svaki golman je rekao za gigija da je nedodirljiv
http://www.youtube.com/watch?v=gCt3DiUxS_A&feature=related mojne da komentarisete barsa fanovi :D znam kako valdez prima golove sa 30m :))
@ ne znaju levati :) ebo vas valdes i 5 trofeja.. covjek brani ne sve.. jer niko nije perfektan al ima stila i ima auru koju niko nikad nece imat! fkt lik od 20 godine brani za reprezentaciju i nikad nisam vidio da ga je neko mjenjao u zadnjih 8 godina :))
za sve levate koji ne znaju.. cassilas broj 1 golman u repki Spanije.. kad se ocjenjuju golmani ne gledaju se trofeji nego statistike.. covjek je zasluzeni najbolji jer niko ne zna branit kao on! valdes moze imat 100 trofeja al nikad nije odigrao utakmicu za spaniju kamoli osvojio SP na golu :))
valdes bolji? je....bo li vam bog maaater, pa ko je prvi golman reprezentacije? kad mi vako neki ljakse pametuju, ko da on zna bolje od del boskea.. bjezi kupi sjeno!
casillas je jedna legenda, i golman prve klase, ali definitivno nije najbolji golman svijeta, barem ne u ovom trenutku, nekada je bio. jos uvijek se izvlaci na to svoje ime, jer ga je kvalitetom izgradio. moje misljenje je da su joe hart, petr cech, obojica trenutno kvalitetniji i sigurniji golmani. casillasa bih svrstao tek tu negdje na 3,4 mjesto zajedno sa valdezom, neuerom. Valdez je golman sa najmanje primljenih golova i sa najvecim postotkom odbrana ( znaci od udaraca koji mu se upute na gol najvise ih on odbrani )
pa normalno i jos 4 godine abd ce bit svaka cast
meni nije jasno po cemu je ovaj golman najbolj u 5 godina nista nije osvojio sa realom, dok je viktor valdez u zadnji pet godina najbolji golman u spanskoj ligi,a nojer prima golove sa 50 metara.
potpuno nezasluzeno...valdes je puno bolji od njega,i covjek je osvojio pet trofeja a ovaj samo jedan,po meni ako cemo neuer je trebao biti broj 1...ali mi vec odavno znamo da se favorizira real madrid u svemu,messi mora deset puta igrati bolje od cr7 da bi dobio titulu najboljeg igraca,isto tako xavi i iniesta u sredini...ronaldo 5 najbolji veznjak na svijetu????????????
nisu oni vidjeli bravure begovica i hasagica
Hahah... cuj najbolji od najboljih. Da se razumijemo, od ova prva 4 na listi, jedino je \"najboljem od najboljih\" poslo za rukom par puta, da primi gol sa 35+ metara. Al hajde, ko da je to bitno. haha, on je ipak \"najbolji\"
cuj van der saar :S
a Dzeko ?