Harry Redknapp
0

"Idemo po naslov prvaka!"

Totalsport
Harry Redknapp
Harry Redknapp
Cilj nogometaša Tottenhama za sljedeću sezonu osvajanje je naslova premierligaškog prvaka, odredio je menadžer ekipe Harry Redknapp.

Hrabru je izjavu trener dao u New Yorku dan uoči prijateljske utakmice s tamošnjim Red Bullsima, za koje je nedavno potpisao Thierry Henry.

"Moramo imati cilj osvojiti naslov prvaka već u idućoj sezoni. Prošle smo godine za cilj postavili ulazak u Top 4 engleskoga klupskog nogometa i uspjeli", rekao je Redknapp konstatiravši: "Ukoliko si ne postavite ciljeve, sve ostaje u statusu quo: pobjeđuju timovi koji najviše ulažu. Možemo ući u ravnopravnu borbu za naslov s ostalim konkurentima. Imamo igrače za to. Imamo cilj. Možemo završiti prvi, to nije nemoguća misija."

"Neki misle da smo prošle sezone zabljesnuli s četvrtim mjestom i da ćemo se uskoro vratiti u sredinu tabele. Moramo dokazati da takvi nisu u pravu."

Redknapp je kao posebno opasnog suparnika u sljedećoj sezoni naveo Manchester City.

"Bit će ključan faktor u borbi za naslov prvaka, i to zbog količine novca koji ulažu. Znam da će ga nastaviti ulagati sve dok ne dođu do cilja, dok ne uzmu naslov. No, mi moramo dati najbolje od sebe da ih preteknemo, kao i ostale rivale. Jednom to netko mora učiniti. Zašto bi se naslovi uvijek dijelili između Manchester Uniteda, Arsenala, Chelseaja i Liverpoola? Zašto ga jednom ne bi osvojio Tottenham."

I za kraj, ono najbitnije: pojačanja!

"Imam u vidu dva do tri igrača. Dobijem li ih, donijet će nam presudnu razliku u kvaliteti", najavio je Redknapp.

Jedan od igrača za kojeg se Tottenham interesira 33-godišnji je legendarni napadač madridskog Reala Raul Gonzalez.