Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ovaj mali bio otet prije 10-ak godina. Ako jeste on ce moci bas da napise dobru knjigu o zivotu nakon sto sa Liverpulom osvoji Ligu prvaka 2020. godine. Sretno porodici Varesanovic.
Brat mu je bio otet , trenirao je samnom u Sarajevu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-u-sarajevu-oslobodila-otetog-djecaka/238777.aspx
al ima ime halal mu cufta
Nadam se da neće očevim stopama.Babo mu dok je igrao u Austriji Beč za dvije godine od tri različita trenera izbačen iz kadra.
jel to onaj mali sto su ga bili kidnapovali ?
nije,to je bio stariji Mak
djecak sretno ti !!!!!!!!!!!!!!!!!
stretno dal! jedno pitanje: dal znas dal ce dal dal ikad zaigrat za BiH?
Imao sam priliku da ga gledam jednu utakmicu. Mali je fenomen.
proizvodite igrače u akademiji i pokušajte ih zadržati u prvom timu.. bolje je afirmisati te igrače u prvom timu,nego kupovati neke Bilbije i Mitrevske..
BAŠ BI ME IZNENADILO DA MU SIN ODE U KNJIŽEVNIKE?!
Sta cemo sa ovom nasom fukarom koja igra bolje ali nema je ko gurati ?
Ime Dal..Vjerovatno ima veze sa Arapskim alfabetom tj slovom DAL.
DAL? hm, NEKA ZNAČI ŠTA ZNAČI, AKO NIŠTA NE ZNAČI NIJE NI VAŽNO AL` DA JE BEZ VEZE, BEZ VEZE JE. NAŠA POSLA, SAMO NEKA NIJE O POSLU. OVOM PRILIKOM ZAISTA NE MISLIM ONO ŠTO ĆE MNOGI POMISLITI, TIPA DA BUDE ČISTO MUSLIMANSKO,SRPSKO ILI TAMO NEKO, NEGO JEDNOSTAVNO DA JE IME KOJE NE ZVUČI BEZ VEZE AOVO UPRAVO ZVUČI TAKO. MOJA PRIJATELJICA JE KĆERKI DALA IME ELMA, I NIJEJEDINA ELMI JE PUN GRAD A NA SVAKOJ KUTIJI U KOJOJ JE PEGLA VELIKIM SLOVIMA PIŠE ELMA. PORED TOLIKO LIJEPIH, PRELIJEPIH IMENA SA NAŠIH PROSTORA LJUDI PATE DA TO BUDE NEŠTO ,,AMAN,, I U TOJ ŽELJI NAPRAVE TAKVU FULU DA SE SVIJET SMIJE ALI, NJIHOVO DIJETE NEKA GA ZOVU KAKO GOD HOĆE,
Prvo da kažem da bi volo da mali dogura nekad i do prvog tima Liverpoola jer bi tada i naša reprezentacija dobila mnogo, ali... Liverpool kao i svi drugi veći klubovi, dovode na stotine ovakvih i sličnih potencijalnih talenata, a samo 1% od njih stvarno uspije i dogura do prvog tima, najbolji primjer je i Armin Hodžić.
to su moderna imena dal,mal,aid,muhamed ali,al moderna familija
TRI dana u SRCU srca regiona SARAJEVA! 35,90€ www.franzferdinandhostel.com
propalica!
Svaka cast!