Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurva na kvadrat, koja je varala svog muža Maxija Lopeza ( takodjer fudbalera ) s ovim kretenom...S koliko se jos karindža, čut ce se.:)
Golgeter u klubu i kući.Maxi slabo zabija i ne spominju ga zato ga je i ostavila. : )
Ne znam ko mi je mrži ova fuksa što je prevarila muža sa njegovim drugom (Icardijem), ili ICardi što je sje.ao prijateljstvo zbog ove drolje... Realno dobra je al je ružna ko lopov..
Jesmo sjebali Milano :D FORZA INTER
Prave, istinske ljudske vrijednosti nisu kao što su bile.
Koga će ova ravaku zaganjati kad Icardi ostari, ispadne iz forme i kad mu se plata prepolovi, vidjet ćemo. Tada će ga zamijeniti mlađim i bogatijim kao što je Maxija Lopeza zamijenila Icardijem. 😊
Ma pravo slavlje je tek zapocelo nakon utakmice...
E neš ti vijesti... Vijest bi bila da je sa mužem proslavio, a ovako je to rutinska svakofnevnica. Opet klixovi nounari kucaju na vrata Pulitzera...
Dragi Klix-e, ako je ovo zgodno šta onda reći za Moniku Beluči a može joj mama biti? Pitajte Brozovića koliko je zgodna :)
vala mrtvi prosjek. im sowwyy
Money talks ali beton icka.
tolika slava i milioni i ona opet jadna okrece se stima se kada se slika, pa kome jadna samo se pitam, jer sebi nije siguran sam :)
bila bi svaka zgodna da joj muže tuče 100000 ojri mjesečno.