Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan dijamanat,5 miliona rubalja nije mala para. BIH4ever
MISLIM DA BI TO BILO DOBRO ČAK I ZBOG KLIME.IVICA OLIĆ JE GODINAMA PEČALBARIO PO RUSIJI AKO SE NE VARAM I MISLIM DA JE TU DEFINITIVNO IZBRUSIO SVOJ KARAKTER BORCA I VELIKOG RADNIKA NA TERENU.ŽELIM MU MNOGO USPJEHA U FINALU LIGE PRVAKA,A IBRIČIĆU KAO I SVIM OSTALIM BiH REPREZENTATIVCIMA DA PREĐU U BOLJE KLUBOVE.
odlicno napisano...potpisujem
@wannabePipo - Imaš sve predispozicije da te proglase za lažnjaka. Rubin iz tatarskog Kazana, u kojem su muslimani većina, je dobra prilika za Hajduk da zaradi nešto novca u doba velike financijske krize u klubu a za Senijada moguća odskočna daska prema Europi. Vjerujem da su spremni odreći se igrača koji ih je spasio u kupu i posljednjih par utakmica u prvenstvu jer Splitski navijači teže prema nešto homogenijoj momčadi. Ibričiću bi jedino mogla teško pasti promjena klime, iz sunčanog Splita u snijegom pokriveni Kazan.
Ibricic je zesca dzezva, igra fudbal ko sumo hrvac vaterpolo, samo moRe u rvatskoj prolazit , vani gdje god da ode propast ce ko lanjski snijeg.
@:) Mislis da nije?! Ja od sada primam samo svicarce od svih europskih valuta! ;)
pao euro :)
pa bilo prvo 10 miliona!Sta je sad ovo?