Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba u cijeloj drzavi proglasit dan zalosti, a ne samo u USK-u
Slazem se !
tako je
Za svaku pohvalu; respekt!
Ibricic Senijad jedan je od nas! Kapa dole majstore!
Koja gromada od covijeka braco mila, kako vrijeme ide ovi momci iz repke me sve vishe odusevljavaju, pa fakat neznas ko je veca ljudina, ma taman kad boda nebi osvojili na SP-u nebih zalio niti prigovorio. U zadnjih par godina su pokazali da su svi redom prije svega ljudi. Pa toliko su dali i svaki dan daju primjer omladini kako se treba ponasati, zivjeti, ciniti dobro i uporno raditi i zalagati za posten cilj. Ibricicu svaka cast, nemam rijeci za tvoj gest - Porodicam nastradalih zelim samo da im dragi Allah podari sabura da sto lakse prodju kroz ovaj izuzetno teski period, a za tragicno nastradale zlatne navijace molim Allaha da im podari lijepi Dzenet.
Amin.
ibricic legenda
Kapa dole Ibricicu
I ti si ljudina velika kao sto su bili i Hasib,Vildan i Almir rahmet im dusi.
Krajisnici i od smrti jaci. Bravo Ibricicu. Znamo mi kakvo ti je srce. Respect ljudino
Krajisnici moji i od smrti jaci. Bravo Ibricicu. Znamo mi kakvo ti je srce. Ljudina si.
vako mlad a celav?
----papriko---------- A ti kao imas kosu? Ja kad god te izvadim ti celav
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; molimo Allaha dz.s da odrzi plamen dobrote i imana u srcu naseg Zmaja koji na ovako plemenit i dostojanstven nacin odrazava svoju a i tugu svih nas za nesretno preminulim Bosanskim Gazijama,molimo Allaha dz.s za smiraj njihovih dusa a nama dugo sjecanje na njih, neka su selam i salavat na zadnjeg Poslanika Muhameda a.s.,amin.
koji bolesnik...idi u dzamiju..ne seri mi ovdje po klixu
silovana_paprika a da razmisliš ko je bolesnik.on ili ipak ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je se od tebe i ocekivalo svaka cast IBRAGA a njima lijepi dzenet AMIN.
Legenda uvijek bio i ostao :)
Respect ljudina