Želi da se vrati u Čelik
0
Ibraković: Ako trebam dolazim i pješke
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKVI SU ISTINSKI PRIJATELJI I LEGENDE KLUBA, SLICNOG SMO I MI OTJERALI IZ SARAJEVA PA GLEDAJ NAS SADA KO I CELIK NIGDJE NAS, IGRACI NISU PRIMILI PLATE NI ZA JUNI MJESEC, A POJEDINIM MLADIM PRVOTIMCIMA SMO MORALI I STRAVE SALJEVATI, U SNU SMAO KWEUKAJU NI SAMI NE ZNAMO STA DA RADIMO.
lesi se vraca kuci
VOLIM nicaze.
lazna vijest prepisana dan ranije tu izjavu dao drugim medijima, objavili scsport, sportsport.ba i zenicablog ovaj laaze Zeda nije to njima rekao prepisivac
Ha ha h a ma šalim se boli nas k.i.t.a za robijaše jadove iz Zeennnnnnnnce
Očaj očaj zaista žalim navijače čelika nekada respektabilnog fudbalskog kluba
Mislis da se ne stidim tih stvari. Znas i sam da su to umni bolesnici, to nisu pravi Zenicani, ne mozes kolektivizirati stvari
hojrat mama ti smrdi ko zenička koksara
kako da vas ne vrjeđam kad ste ko zadnji ološ prije par godina spomnjali markale i mrtve ko da sam u srbiji bio a ne u zenici! !NICAZE DIMSR KO POLJSKA HALA!
hojrat, mogu i ja spomenut batka i markale ali necu..
JA VOLIM ZENICU
Hojrat, nema potrebe da vrijedjas, mislim da te niko nije uvrijedio pa da imas bar neki razlog da pises to sto pises.
JA VOLIM ZENICU
NICAZE DIMSR KO POLJSKA HALA!
NICAZE DIMSR KO POLJSKA HALA!
NICAZE DIMSR KO POLJSKA HALA!
Prvi put smo nakon dugo godina izasli iz prosjeka pod njegovim vodjstvom, zato ne razumijem ove sto mrsakaju. Ko ste vi da ocjenjujete ko ce da dodje, a ko ne, sramota nek vas bude. Sramotno je kad vidis kako se izrazava vecina ljudi iz Zenica, nekad me bude stid kolika nekultura vlada u mom gradu. Dokazao se kao strucnjak, dokazao se da je jedan od najtalentovanijih i sigurno da ima skole vise od vecine trenera u nasoj ligi zajedno, mozda upravo to nekim smeta. Zapalili smo mu auto, nije rekao ni rijeci, jer nije zelio da stvara losu atmosferu. Nemojte pricati o ljudima koje ne poznajete, a kad je rijec o ovom covjeku, eh tu mnogo grijesite. Pozz za prave, istinske navijace Celika.