Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko spomenu Suarez-a...veliki igrac, nema sumnje. Ali Ibrahimovicu nije Suarez ni do koljena: lucidnost u igri, pasovi, pregled igre, igra jedan na jedan, dribling, igra glavom, fizicka dominacija, trikovi..Ibrahimovic je jedan! Zapisi ovo: Kad je Ibrahimovic istinski motivisan (sto je Mourinho znao napraviti u Interu)...Messi, Ronaldo, i svi ostali mogu samo gledat'. Samo kad Ibrahimovic stvarno hoce! Pogledajte, ko nije,Zlatanov gol protiv Bologne - dok je igrao za Inter. Nije se rodio igrac da ono ponovi!! Osim Zlatana, naravno :))
ima jedna caka,''Kad je Ibrahimovic istinski motivisan'',njegov problem je sto su Messi i Ronaldo vec 10ak godina motivisani
PSG bez Ibrahimovića je samo G
jedan od rijetki igraca koji pored svoje visine posjeduje odlicnu tehnika u nogama
gdje je sad ta sloboda govora u francuskoj
ibra je kralj
bezveze peglaju ovog gospodina
Zlatane Azdaho ....Legendo sve su ovo shupci za tebe.....rezultati sve govore..!
"Možeš istjerati čovjeka iz Balkana, ali nećeš nikad uspjeti obrnuto." Pustite više ovog papka.
Da bog da da zlatan i ronaldo igraju u reprezentazia bosne i herzegowine
Ibra 👑
Kad igraju za taj drugi trofej? Smanjice mu na_dvije nakon utakmice. Zlatan The Great! Legenda zivi!
oholi covjek koji je izjavio da je bog