Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUDBALSKA REPREZENTACIJA BiH NIJE OTIŠLA NI NA JEDNO VELIKO EVROPSKO TJ.SVJETSKO TAKMIČENJE ZBOG TOGA ŠTO ZA NJU NIKAD NIJE NASTUPIO OVAJ FUDBALSKI GENIJE.ČOVJEK KOJI JE KRIV ZA TO SE ZOVE JUSUF PUŠINA(nekadašnji policajac(glupi drot)dabogda ga zvijeri rastrgale.
\"Najbolji sudac: Roberto Rosetti\" Joj... svaka mi cast! A onako Bosnu zeznu... Doduse, i fine sam pare za to dobio, a sad i ova nagrada :))) Ne ljutite se bosanci i hercegovci, tako je moralo biti... para vrti gdje burgija nece!
Nema sta Ibro je najbolji nogometas svi vremena sa koji je porijeklom iz nasi krajeva ili bivse juge od slovenije do makedonije na tlu cijele juge bivse nije bilo boljeg igraca od njega on je vec 5-6 godina u samom svijetskom vrhu tu medzu 6-7 najbolji u svijetu i to se nemoze poreci bilo je tu igraca savicevic boban prosinecki stojkovic boksic mihajlovic mijatovic susic i jos ali ibro je najveci sa svoji 193 cm visine bolji je tehnicar nego i jedan ovaj sto sam nabrojao a da o napadu i negovorim.Pozdrav