Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemoguće da se u Beogradu desilo takvo nešto.
Inace u svijetu i u normalnim drzavama, rijetko kada dolazi do Nacionalistickih i Vjerskih uvreda....Tako da je on ovo samo slusao sa cudjenjem, jer nije znao o cemu je rijec
I sad kad skontaš da je utakmica bila BEZ PUBLIKE i da je ovo mogao da bude samo neki izuzetno privilegovan lik, ili neko iz kluba ko je sjeo na tribine onda ti postaje sve jasno. Ove gluposti tipa "pa to je pojedinac" su mi više nego smiješne, jer da je bilo nekoliko desetina hiljada "vatrenih navijača" čovjek bi morao biti pod policijskom zaštitom... ako bi mu i to pomoglo da ga ne linčuje rulja primtivaca
Kako covjek moza da smrdi kad mu je onoliki nos, valjda bi znao.
Seljacine bili i ostali jbg
Vlahe na vrbe
Koliko morš biti primitivan hahhhahahhahah
Sta reci za zemlju gdje je draza heroj a partizani fasisti, i pametnom dosta.
Smrdljivci neopranih guzica i usta nikako da prebole Osmanlije i 500 godina.
Garant članovi uprave FC Kokarde, iz mafijaške navijačke skupine pod dobro poznatim imenom. Nadam se da ce UEFA reagovati. Ovi razuniju samo kad ih udariš po džepu.
Juhuuu
ma govna al neka ima boga bit ce srbija manja od makovog zrna
Ma sve srbe na vrbe, jedino rjesenje, nema gore sorte na svijetu.
"jedan od neodgovornih pojedinaca" ko da mu je reko da je glupan i sl a ne da ga je vrijedjao na nacionalnoj osnovi. I nije to pojedinac, to je kriticna masa, a pojedinci su tipa cedomir jovanovic koji dobijentoliko glasova da ne moze uci u skupštinu Bg, a kamoli sta drugo. Kad klix izvjestava.
Fuj, jade jadne. Pljuvat i i vrijeđati to znaju i manite se one nisu svi isti. Kako steonda toliki narod pobili, što nisu ti "koji nisu isti" to spriječili. Strašno i ovo bi se trebalo sudski gonit, tribine prazne dakle vrlo lako se moglo utvrditi ko je vrijeđao Ibrahimovića i kazniti đubre.
Pa jest ba.ija,sto je drugo,nikad ga nisam cuo da kaze da je Bosanac ili Bosnjak.
Moze kupiti cijelu Zvijezdu... a zamisli kad je kupi da doda jos mjesec pored haha😬
Zamisli Crveni Mesec i Zvezda hahahahahha to bi bio hit hahhaha i da ovaj majmun uci Kelime Sehadet svaki dan.
Pa navijaći su sve doktori nauka pa će ga nasekirati. Šljam ne može ništa jednoj legendi. Sad će samo novinari rastezati ovo bar sedam dana. Jako važna vijest,jer je jedan idiot nešto rekao.