Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja si ti univerzalni ljakse,cuj nije kolac da ga zabije,sta hoces tim da kazes cobane balavo,da zabije ga
nije kolac pa da ga zabije , seljacino nepismena
ZARADITE PLATU PA ONDA KOMENTARISITE PO INTERNETU NERADNICI I DZABALEBAROSI, UBLEHE BJELOSVJETSKE....SAMO ZNATE TUDJE STVARI DA KOMENTARISETE
Ovaj Benitez unisti sve ekipe u koje dodje, ne treba mu ni pionire dat da trenira
kakve su vam te kretenske komentarke.odma idete na nacionalizam .a hocete u EU nejma od toga nista .samo Zlaja jje Bog fudbala .
i kad kaze neko dzeko bolji od ibre,ima ovaj jos pure da jede,nema tekme kad ga ibra ne zabije il asistira,kralj je
imam osjecaj da ce ovaj ibra spavati sa ribama uskoro...previse se on zeza dole po italiiji...
Ja se zovem Deki hebao me Bosancheros ne neki nego Ibraaaaa :)) Ja sam Deki vlasina Sjerbska (robovlasnicka )volim ga primati u pakash o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.hrsport.net/vijesti/407451/nogomet-italija/slavlje-milana-protiv-bezidejnog-intera ovo je reci clanak na utakmicu a ne to vase s.ranje
sve detaljno pogledajte na http://tinyurl.com/32t8npj
Milan nije smece nego smetliste.
Ja ne kontam nikada kako neko moze za ovu dzubrad navijati. milan je najvece evropslo smece.
Sta je vlashine smeta vam Ibro a ne smeta vam onaj romina Stankovic . Ustvari sto bi vam i smeto kad ste vi svi 30 posto cigani,30 posto rumunski karavlasi a 30 posto turskog porijekla a tek 10 posto vas je slavenskog porjekla.
cuj osvetnicki gol... pa onda je htio napustiti inter da osvoji ligu prvaka sa barcom.. samo sto je inter uzeo ligu prvaka cim je otisao hhhh sa ovoliko povrijedjenih igraca dobro su odigrali moji nerazzurri, bice bolje.. samo se nadam da ce brzo rafa otkaz dobiti..
ajd3e ba nek je ono protiv palerma bio...onaj kreten berluskoni i njegove sudije vas odrzavaju vidjecemo kolko jos...