Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je bolji u 35. godini sa jednom nogom nego ostali sminkeri fudbaleri milioneri sa obje zdrave noge.
Dobar Zlaja, ko dobar dan:))
Da nece Kur'an objaviti?
Ide u Malmö.
Moguce da ostane jer nije osvojio PL. Licno bih volio da ode u BvB, kao kratkorocna zamjena za Aubamejanga. Mnogo bi donio Dortmundu na popularnosti, ali i kvaliteti.
Ibra bolje sa jednom nogom igra nego Dzeko sa 2. I ra je dao vise golova nego sto Dzeko moze da sanja. Ibra je King
@herbertschultz, ko je poredio Dzeku sa Ibrom? Retardiran si!! Usput sam siguran da je Dzeko odrastao u Swe i imao sve uslove da se razvija kao ovaj?? Kontas glupsone!!!
Ova ozljeda nije nista toliko strasno. Danas se uz dobre veze i novac mogu uciniti cuda na ovakvim tipovima ozljeda preko tretmana sa maticnim celijama. Dosta likova koji se bave borilackim sportovima to radi godinama. Ima slucajeva u kojima povrjedjeni dio poslije uspjesnog tretmana i ubrizgavanja maticnih celija na kriticno mjesto, poslije tretmana se ljudi kunu da im je taj tretirani dio jaci i bolji od zdravog i netretiranog djela.
Bilo bi furka otac ga hebo romski da dodje u Radnik iz Bijeljine. Koje bi to uriniranje bilo. Punio bi stadione, od Gabele do Banja Luke, od Krupe na Vrbasu do Tuzle
Kod njega se nikad nezna.Zaista je nepredvidiv kako na terenu tako i van terena.Jednostavno covjek abraka - dabra
Dolazi u Đerzelez?