Jednostavan dijalog
32
Ibrahimović sudiji: Molim te, šuti
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci osim da je pasha!
Dobro je sudija prosho ,mogo ga je ovaj mahalac nogom u vugla opaliti,kao sto je kasana opalio.
Nakon kraja utakmice, jos 5 min je svedski tekvandoista stojao kraj sudije i nesto mu srao u facu, da mu je lik tad pokazao crveni (ne znam da li moze, mislim da moze) ne bi pogrijesio. Uostalom covjek je dobro sudio, nego su ovi ljuti na sebe sto su 2 gola prednosti ispustili a na kraju su mogli i izgubiti.
@dax ajde ba ne pametuj.Da poznajes fudbal bar malo,znao bi da je Ronaldo Ibrin idol,uzor i da je tad pokazao da je i on samo covjek iako tad mozda najbolji igrac u serijiA moze tako da se"spusti"i ponasa kao dijete pred svojim idolom. Imas tamo Lifestyle teme pa tamo prosipaj svoju"pamet"
mislim da ibra polako prelazi granicu, dok ga uefa ne sreze jedno 5 utakmica mozda ce tek malo doci pameti Nekako mi je njegova arogancija ponekada simpaticna, ali kada pogledam onaj video na youtube kako zuri u ronalda (brazilca) sa strane ko ono...koji si mi ti k..., dodjem do zakljucka da je ibra malo budala i to ona opterecena, al ko igrac...svaka cast
Zijad Turskovic broj 2 XD
Cuj sanckija za ovo HAHAHHA Pa nije sudac b.o.g m.a.t.e.r vam j.e.b.e.m
Ibra im je.be nanine nanulice!
Ibrahim paša dika naša
jednostavan komentar: prvi :)