Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cemu skromnost Zlatane.....
Što je stariji to je umišljeniji i gluplji
zna covjek koliko vrijedi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma no comment...svaka cast
tako je i ali muhamed govorio al prde u fenjer
Bolje da je kazao Crno vino je k`o Zlatan - sto starije to bolje... :D
Čini ti se Ibra..mozes,ali na Napretkovom bozicnom turniru... ocigledno ne znas pricu o golfu starom 30 godina koji ide cetvrtom uz Vratnik... I onda,samo jedan dan propuse kod Mahirove pekare...
Mozes al na PES-u
Oženio se cigo. Nakon dva mjeseca rodi mu żena. A cigo će začuđen: "u ebote, dogodine šestero". Može cigan sve, tako i ovaj.
pa sto nisi to izjavljivao kada nisi dao gola 6 utakmica hahahahah
samo bahato Zlaja 😀
Budi sretan ako u pedesetoj mogneš i ye......t
Jao ovog Zlatana, baš neki umišljen tip. Pročitajte ovo http://www.hasimaga.com/tag/zlatan-ibrahimovic/
kralj - bio i ostao
--- mogu igrati do pedesete ! Možeš al u nižerazrednom FK Vratniku. Mislim da ti kolega igra centarhalfa u tom timu već čitavih 40 godina !